2018. 07. 16.
Egyéb
Team

BH foci VB 2018

Cimkék
csapat
foci

Irodánkban is lelkes készülődés előzte meg az idei foci vb-t. Két helyszínen is biztosítottuk az eredménytáblát, ahova szorgosan jegyeztük az eredményeket, ragasztgattuk a zászlókat. Akik részt vettek a mérkőzések tippeléseiben, egy JENGA-val szállhattak be a játékba. Az izgalmas pillanatokat folyamatosan nyomon követtük. Majd a több héten át tartó találgatások eredménye ma kiderült. Az utolsó helyezettet citrommal jutalmaztuk. Voltak különdíjasaink is, akik a vb győztes csapatát találták el. A teljes tippjáték végeredménye azonban mindenkit meglepett. Két munkatársunkkal folytatott szoros küzdelemben, majd beelőzve őket egy kolléganőnk lett a nyertes.

vb_1_resizevb_2_resizevb_3_resizevb_4_resizevb_5_resizevb_6_resizevb_7_resizevb_9_resizevb_11_resizevb_12_resizevb_13_resizevb_14_resize

Rólunk

Felelősségteljes építészet

Elkötelezettek vagyunk a fenntarthatóság iránt, ezért arra törekszünk, hogy a megbízói igények kielégítése mellett időtálló, környezetbarát és szerethető épületeket hozzunk létre.

Beszélő építészet című podcastunkban meghívott szakértőkkel beszélgetünk az építészet fenntarthatóságáról alkotott nézeteinkről.