Karrier

KARRIERLEHETŐSÉGEK IRODÁNKBAN

Örömmel látunk csapatunkban szakmailag jól felkészült, megbízható új munkatársakat

Jelenleg nincs nyitott pozíciónk, de ha szívesen dolgoznál velünk, küldd el önéletrajzodat a kutas@bh.hu e-mail címre, hogy ha bővítenénk csapatunkat, felvehessük veled a kapcsolatot.

AMIÉRT ÉDEMES NÁLUNK DOLGOZNI

FENNTARTHATÓSÁG, ZÖLD SZEMLÉLET

Elkötelezettek vagyunk a fenntartható fejlődés és a körforgásos gazdaság irányelvei mellett. Irodánk aktív tagja a Hungarian Green Building Counclinak.

SZAKMAI TANULMÁNYUTAK

Az elmúlt években jártunk Stockholmban, Koppenhágában, Ljubljanában és Bécsben, de a Velencei Építészeti Biennálénak is visszatérő látogatói vagyunk.

SZAKMAI FEJLŐDÉSI LEHETŐSÉG

Támogatjuk kollégáink szakmai fejlődését, szakirányú továbbtanulását. Rendszeresen veszünk részt közösen továbbképzéseken, konferenciákon, kerekasztal-beszélgetéseken, épületbejárásokon illetve egyéb elméleti és gyakorlati programokon. Belső képzéseket is tartunk a csapat fejlődéséért.

AKCIÓCSOPORTOK

Több szakmai csoportot hoztunk létre az elmúlt évek során, melyekhez érdeklődési körnek megfelelően szabadon lehet csatlakozni.

NÍVÓS PROJEKTEK

Irodánk portfóliójában számos díjnyertes és nívós munka található, úgymint a Drechsler-palota rekonstrukciója, a Kecskemét CAMPUS, a Budapesti Német Iskola vagy az Új Nemzeti Galéria épülete.

EGYÜTTMŰKÖDÉS NEVES KÜLFÖLDI ÉPÍTÉSZIRODÁKKAL

Jelentősebb projekteken, pályázatokon rendszeresen működünk együtt nemzetközileg elismert építészirodákkal. A közelmúltban a SANAA, a BIG és az Asymptote irodával is dolgoztunk.

CSR TEVÉKENYSÉG

Nagy figyelmet fordítunk a nehéz helyzetben működő szervezetek, egyesületek, oktatási intézmények anyagi és tevőleges támogatására.

IRODAI ÉLET

Havi rendszerességgel reggelizünk közösen az irodában, szinte minden futóversenyen képviseljük a BH-t, évente többször szervezünk biciklitúrákat, a ping-pong asztalunk és a darts táblánk napi szinten használatban van, az irodai mikrofonokat pedig karaokezásra is használtuk már.