2016. 05. 18.
Szakmai események

A Liget Budapest Néprajzi Múzeum nemzetközi tervpályázat eredményhirdetése

Cimkék
Budapest
liget
Néprajzi Múzeum

Május 17-én a Néprajzi Múzeum jelenlegi épületében ünnepélyes keretek között került sor a Liget Budapest Néprajzi Múzeum nemzetközi építészeti tervpályázat eredményhirdetésére.

A pályázaton való részvételre irodánk is meghívást kapott, ahol a T.É.R. Alkotó Tervező Stúdió csapatával együtt indultunk, több neves nemzetközi és hazai építésziroda mellett (BIG – Bjarke Ingels Group, COOP HIMMELB(L)AU, Dominique Perrault Architecte, Bernard Tschumi Architects, Zaha Hadid Limited…hogy néhányat említsünk).

Az erős mezőnyben nem sikerült ugyan dobogós helyezést elérnünk, de véleményünk szerint egy nagyon „ütős” anyagot sikerült összeraknunk.

Ezúton is szeretnénk megköszönni a közreműködésüket a résztvevő tervezőknek, szakági tervezőknek és gratulálni a nyerteseknek!

A tervpályázat eredménye megtekinthető a Liget Budapest hivatalos honlapján:
https://www.ligetbudapest.org/ethnography/

A projekt leírása az alábbi linkre kattintva tekinthető meg.

7
7
7
7
7
7
7
7
7
7

Rólunk

Felelősségteljes építészet

Elkötelezettek vagyunk a fenntarthatóság iránt, ezért arra törekszünk, hogy a megbízói igények kielégítése mellett időtálló, környezetbarát és szerethető épületeket hozzunk létre.

Beszélő építészet című podcastunkban meghívott szakértőkkel beszélgetünk az építészet fenntarthatóságáról alkotott nézeteinkről.