ÉPÜLETEINK CÉLJA TERET ALKOTNI A POZITÍV EMBERI ÉLMÉNYEKHEZ

ÉPÜLETEINK CÉLJA TERET ALKOTNI A POZITÍV EMBERI ÉLMÉNYEKHEZ

Az épület több, mint tégla, habarcs és beton. Sőt, a terek összességénél is több. Emberek – terek – eszközök – technológia folyamatos interakciója. A munkakörnyezetünk hatással van a jóllétünkre és a produktivitásunkra. Progresszív szemléletünk keretében Magyarországon az elsők között alkalmazzuk a nemzetközi WELL rendszert a beltéri jóllét biztosítására. A megbízóval a tervezés és megvalósítás minden fázisában együttműködve alakítjuk ki azt a környezetet, ami az emberi egészséget és produktivitást kiemelten támogatja.

WELL WORKSHOP A ZÖLD ÉPÍTÉS HETÉN

 

Gyere el WELL mini workshopunkra szeptember 27-én, ha szeretnél első kézből értesülni a legemberibb zöld épületminősítő rendszerről! Regisztrálj emailben a tuza@bh.hu e-mail címen. Részvételi díj bruttó 1.905 Ft (1.500 Ft + 27% ÁFA). 90 percben megismerheted a WELL épületminősítő rendszer fő céljait és eszközeit.

WELL MINI WORKSHOP SZEPTEMBER 27. 14:00 – 15:30

 

WELLBEING

 

A WELLBEING, magyarul jóllét, az egészségmegőrzés holisztikus, több irányból megközelített módja. Az egészség alapfeltétele a betegségtől való mentesség. A Wellbeing az egészségen túl a produktív élet élvezete is. Az egészséges életterek megvédenek minket attól, ami megbetegít, megkönnyítik a kapcsolattartást, támogatnak minket abban, ami a jó közérzethez hozzájárul és hogy a lehető legteljesebb életet éljük.

“AZ EGÉSZSÉG A TELJES TESTI, SZELLEMI ÉS KAPCSOLATI JÓLLÉT ÁLLAPOTA, ÉS NEM CSUPÁN BETEGSÉG VAGY GYENGESÉG HIÁNYA“

 

A WHO egészségfogalma, I. Egészségfejlesztési Konferencia, Ottawa

 

Kurucz Regina
WELL AP

WELL-AP_cmyk

Címkék:
,