Néhány tubus megmaradt olajfesték

Néhány tubus megmaradt olajfesték

Egy ötlet, egy szándék, a megosztás öröme és néhány tubus megmaradt olajfesték. Mindez a BH teraszán talált magának helyet egy kis zenével és limonádéval kiegészítve. Valahogy így indult az iroda festődélutánja.

A BH-ban bár alapvetően az építészetre és a mindennapi tervezői munkára fókuszálunk, igyekszünk teret engedni egyéb kreatív tevékenységeknek is, melyek segítik a csapat regenerálódását és hozzájárulnak a kollégák jó közérzetéhez.

Szakmánkhoz igen közel áll a képzőművészet, több kollégánknak is van festészeti ismerete. Így van ezzel Czibulyás Fruzsina is, akinek jó néhány tubus felbontatlan olajfesték lapult a szekrényében. Úgy döntött, hogy ezeket megosztja velünk, így önként szervezett festődélutánt a BH-ba. Fruzsi régóta képzi rajztudását és fejleszti festészeti ismereteit, így az általa ismert technikákról is mindig mesél az alkalmakon.

Az első délutánon olajképek készültek, majd előkerült az akvarell. Fruzsi tervezi a szén használatát is, és ki tudja, hogy a közös alkotás, közös gondolkodás milyen irányba viszi a csapatot…

Várjuk a következőt alkalmat!

Palkó Szilvia

Szloboda Gergő

Czibulyás Fruzsina

Trinh Hai Dang

Fényes Kitti