Nyáron se pihen a BH WELL Galéria

Nyáron se pihen a BH WELL Galéria

Idén tavasszal Cseke Szilárd kiállításával nyitott a BH képzőművészeti WELL Galériája. A művész véletlennel játszó absztrakt festményei közel két hónapig voltak láthatóak nálunk. A kezdeményezést siker kísérte, így őszre újabb kiállításokkal készülünk.

Napjaink nagy részét beltérben töltjük, jelentős időt a munkahelyünkön, esetünkben a BH irodájában. Célunk ezért oly módon kialakítani környezetünket, hogy jól érezzük magunkat, mindenki számára komfortos legyen a munkahely. Ennek a törekvésünknek része a WELL Galéria működtetése is.

A kiállításokhoz kapcsolódó szakmai eseményeken a mindennapi rutinból kilépve, kötetlenül tölthetjük együtt az időt, mégis tartalmasan. Nem mellesleg magas kvalitású műalkotások vesznek körbe bennünket a kiállítások ideje alatt, ami szintén növeli jóllétünket.

Megnyitóink és egyes programjaink a jövőben is nyitottak lesznek, hiszen fontos számunkra, hogy minél szélesebb közönséget szólíthassunk meg WELL programjainkkal.

Áprilisban nyílt első kiállításunk a Bánáti + Hartvig Építész Iroda, Kurucz Regina WELL AP tanácsadó, Iványi-Bitter Brigitta művészettörténész és a Kortárs Műgyűjtő Akadémia együttműködésében jött létre. A kiállítás kapcsán hozzánk csatlakozó szakemberek nagyban járultak hozzá, hogy magas színvonalú, tartalmas programokkal indulhatott a galéria működése.

A nyári hónapokban bár kiállításokat nem szervezünk, de tervezzük a BH WELL Galéria őszi kiállításait, programjait. Hogy mivel készülünk? Rövidesen erről is beszámolunk. Addig is néhány fotó az áprilisi megnyitóról.

Interart_Banati+Hartvig-0086

Interart_Banati+Hartvig-0193

Interart_Banati+Hartvig-0403

Interart_Banati+Hartvig-0249

Interart_Banati+Hartvig-0368

Fotó: ORSSY PHOTOGRAPHY