2020. 12. 23.
Egyéb

A Xertox zongorától a Rés zenéig

Fél éve indítottuk útjára podcastunkat, a Beszélő építészetet. Sok visszajelzést kaptunk tőletek, amit most is köszönünk! A visszajelzések mellett többen érdeklődtetek, hogy honnan ered a podcastunk „zenéje”, mi ez az „ufó hang”.

Év végi műsorunkban kivételesen nem építészeti témáról beszélgetünk, hanem utánajárunk a sokakat érdeklő kérdésnek, és felfedjük a Rés című zene eredetének titkát. Vendégünk Lévay Jenő képzőművész, a zene „megtalálója”.

A podcastot eléritek az ismert lejátszó-programokon. Keressétek a Beszélő építészetet vagy kattintsatok IDE!

A BH és Lévay Jenő története messzebbre nyúlik vissza; tavaly kiállítást szerveztünk a munkáiból az építés alatt álló új irodánkban. A kiállításról készítettünk nektek egy videót, a videó alatt pedig egy rövidke interjút is hallhattok a kiállítás történetéről.

Kép: Lévay Jenő: Szívhimnusz, 2019

Rólunk

Felelősségteljes építészet

Elkötelezettek vagyunk a fenntarthatóság iránt, ezért arra törekszünk, hogy a megbízói igények kielégítése mellett időtálló, környezetbarát és szerethető épületeket hozzunk létre.

Beszélő építészet című podcastunkban meghívott szakértőkkel beszélgetünk az építészet fenntarthatóságáról alkotott nézeteinkről.