2022. 06. 22.
Egyéb

Kerítést állítottunk és régi terveket rendeztünk

A BH-ban most már hagyomány, hogy időnként támogatunk olyan intézményeket, amelyek nehéz helyzetben élők megsegítésével foglalkoznak. Ezt általában karácsony környékén tesszük, most azonban tavasszal is szükség volt ránk.

Ezért kerítést állítottunk és régi terveket rendeztünk a gyömrői EGYMI-ben, hivatalos nevén a „Gyömrői Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény, Általános Iskola, Szakiskola, Készségfejlesztő Iskola, Kollégium és Fejlesztő Nevelés- Oktatást Végző Iskolában”.

A gyömrői iskolának tavaly pénzadományt gyűjtöttünk munkatársaink körében, most viszont a kétkezi munkánkra és szakértelmünkre számítottak az intézmény vezetői. Így a csapatunk egyik része kesztyűt húzott és harapófogót ragadott, hogy az iskola határában kerítést állítsunk. A BH-s kollégák másik fele az intézmény könyvtárába ült be, hogy a több épületből álló komplexum – köztük a Teleki kastély – tervrajzait rendezze.

A kerítés elkészült és az iratok között is rend van. Bízunk benne, hogy sikerült valódi segítséget nyújtanunk a gyömrői iskola tanárainak és gyermekeinek.

Ha teheted, te is támogass egy olyan szervezetet, mely tevékenysége fontos számodra!


A fotókat Marton Annamária készítette.

Rólunk

Felelősségteljes építészet

Elkötelezettek vagyunk a fenntarthatóság iránt, ezért arra törekszünk, hogy a megbízói igények kielégítése mellett időtálló, környezetbarát és szerethető épületeket hozzunk létre.

Beszélő építészet című podcastunkban meghívott szakértőkkel beszélgetünk az építészet fenntarthatóságáról alkotott nézeteinkről.