2020. 12. 21.
CSR
Team
Wellbeing

Megajándékoztuk a Kompánia Alapítványt

Cimkék
adomány
csapat
CSR
karácsony
Kompánia Alapatívány
támogatás
Well

Irodánk életében hagyománnyá vált, hogy időről-időre átgondoljuk, melyek azok a szervezetek, egyesületek, alapítványok, amelyek működését nagyra tartjuk és örömmel támogatjuk. Idén karácsony előtt is sort kerítettünk erre. A BH csapata közösen hozta meg a döntést, mindenki javasolhatott szervezetet, majd szavazhatott a számára legkedvesebbre. Így esett a választásunk a Kompánia Alapítványra.

A huszonhárom éve működő alapítvány missziója a szociálisan hátrányos helyzetű 10-24 éves fiatalok támogatása abban, hogy oly módon találják meg útjukat, hogy ők maguk is tesznek ezért. Mindezt szakemberek bevonásával, közösségi terek kialakításával és egyénre szabott fejlesztéssel érik el az alapítvány munkatársai. Azért dolgoznak, hogy a nélkülöző, nehézségekkel küzdő gyerekek, fiatalok leküzdhessék hátrányaikat és kompetens felnőttekké váljanak.

A Kompánia Alapítvány munkatársainak, Ladányi Erikának, Bolyhos Andreának és Ujvári Pannának adtuk át a donációt. Ha teheted, te is támogass egy olyan szervezetet, mely tevékenysége fontos számodra!

Fotó: Kompánia Alapítvány

Rólunk

Felelősségteljes építészet

Elkötelezettek vagyunk a fenntarthatóság iránt, ezért arra törekszünk, hogy a megbízói igények kielégítése mellett időtálló, környezetbarát és szerethető épületeket hozzunk létre.

Beszélő építészet című podcastunkban meghívott szakértőkkel beszélgetünk az építészet fenntarthatóságáról alkotott nézeteinkről.